Työpaikat

Työ, jolla on tarkoitus
Työ, jolla on tarkoitus
Työ, jolla on tarkoitus

Haluatko olla mukana luomassa uutta rakentamisen kulttuuria? Kun on edelläkävijä, ovat työtehtävätkin sen mukaisia – innostavia, haastavia ja kunnianhimoisia. Juuri niin kuin kuuluukin, kun allekirjoittaa laadun omalla nimellä.

Rakennusliike Kemppe Oy on tunnettu vaativien kohteiden uudisrakentajana ja peruskorjaajana. Yritys on perustettu vuonna 1987 ja siitä asti olemme tuottaneet onnistuneita rakennusprojekteja laajalle asiakaskunnalle yksityisistä henkilöistä kunta-asiakkaisiin. Uskomme, että tinkimättömällä laadulla tekeminen pienintä yksityiskohtaakin myöten on ainoa tie kestävään ja pitkäikäiseen rakentamiseen. 

Arjasmaa-yhtiöt on rakennusalan suunnannäyttäjä Suomessa. Meidät tunnetaan laadukkaan rakentamisen aikakauden käynnistämisestä. Ja meille se tarkoittaa sitä, että kaiken, minkä allekirjoitamme, pitää olla kestävää, ekologista ja eettistä. Koska siinä on tulevaisuus.

Meille töihin?

Haluatko olla mukana luomassa uutta rakentamisen kulttuuria? Täytä alla oleva lomake ja merkitse siihen mitä työpaikkaa olet hakemassa. Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasti. Liitä mukaan pdf-muotoinen hakemus.

ME TARJOAMME SINULLE

Viihtyisän työilmapiirin

Rakennusalan näköalapaikan

Kehittymismahdollisuudet

Kattavan terveydenhuollon

Hyvinvointietuja

AJANKOHTAISTA

Rakentamisen taito

Laadukas rakentaminen ei ole itsestäänselvyys. Se on vuosikymmenten kehityksen ja kasvun tulos – yrityksemme kestävä taidonnäyte. Kun laatu kohtaa luovuuden, tuloksena on ammattitaidolla rakennettuja tiloja ja koteja. Ne me allekirjoitamme reilusti omalle nimellämme. Se on laadun tunnus.