Ajankohtaista

Arjasmaa-yhtiöiden tiedotteet
ja Omalla nimellä -blogi.

Arjasmaa-yhtiöiden tiedotteet ja Omalla nimellä -blogi.

Arjasmaa-yhtiöiden tiedotteet ja Omalla nimellä -blogi.

Tulevien asukkaiden tutustumisiltapäivä Kaarinan Castellumissa

Kaarinan Castellumin tulevat asukkaat pääsivät tutustumaan koteihinsa torstaina 28.4. Tunnelma työmaalla oli innostunut ja oman kodin suunnittelu aloitettiin heti paikan päällä: ”Mihin laittaisimme pöydän, mahtuuko tähän lastenvaunut?”. Pienet raekuurot eivät haitanneet päivää, ja tarjolla olevat pulla ja kahvi pitivät kaikki lämpiminä. Rakennustoimisto Laamon vastaava mestari Mikko Lahti oli paikan päällä vastaamassa asukkaita askarruttaviin kysymyksiin.

Kommentteja tulevilta asukkailta

Lähetimme asukkaille kyselyn tutustumisiltapäivän jälkeen, jotta kuulimme heidän ajatuksia sekä palautetta tapahtumasta. Selvää on, että kaikki odottavat innolla uuteen kotiin muuttamista! 

”Mielenkiintoinen ja kovasti odotettu tapahtuma. Asunto vastasi hyvin sitä mitä olimme siitä ajatelleet. Oli hyvä saada kysymyksiin vastaukset heti paikan päällä, kun rakennuttajan edustajat kiersivät asunnoissa. Yhteistyö on alusta asti sujunut saumattomasti. Kaikki ovat olleet erittäin ystävällisiä , ammattitaitoisia ja avuliaita. Outille suuret kiitokset kärsivällisyydestä kysymystulvassa ja nopeista vastauksista esitettyihin kysymyksiin ja toiveisiin.”

”Odotimme että asunnon kalustus olisi jo hyvällä mallilla ja näinhän olikin. Eniten odotamme saunaa ja takapihaa, koska näitä nykyisessä asunnossamme ei ole. Myös keittiösaareke on ollut haaveissa pitkään. Yhteistyö on sujunut oikein hyvin. Outi on huipputyyppi, oikea asiakaspalvelija joka vastaa kysymykseen kuin kysymykseen.”

Kuvatunnelmia


Tyytyväiset tulevat asukkaat.
Oman kodin suunnittelu aloitettiin heti paikan päällä.
Vastaava mestari Mikko Lahti oli paikalla vastaamassa asukkaiden kysymyksiin.
Asukkaat saivat ajankohtaiset tiedot siitä miten projektin kanssa edetään ja mikä on aikataulu.
Kiitos Outille järjestämisestä!