Ajankohtaista

Arjasmaa-yhtiöiden tiedotteet
ja Omalla nimellä -blogi.

Arjasmaa-yhtiöiden tiedotteet ja Omalla nimellä -blogi.

Arjasmaa-yhtiöiden tiedotteet ja Omalla nimellä -blogi.

Nimityksiä Arjasmaa Yhtiöillä

Rakennus Oy Isotalon uudeksi toimitusjohtajaksi nimitetään 1.3.2022 Rakennustoimisto Laamon nykyinen toimitusjohtaja Ari Silvola. Isotalon nykyinen toimitusjohtaja Jani Pesonen siirtyy takaisin teknisen johtajan rooliin.

Laamon toimitusjohtajana vuodesta 2018 asti toiminut Silvola toteaa: “Haluan olla luomassa turvallista ilmapiiriä, jossa ihmiset haluavat antaa parastaan. Omat odotukseni tulevasta roolista ovat mielenkiintoisen odottavat. Isotalo lähtee kehittämään yrityksen kilpailukykyä, joka riippuu siitä, kuinka hyvät taidot yksilöillä ja yrityksellä on ymmärtää eri osapuolten välisiä tarpeita”. Silvola jatkaa myös Rakennustoimisto Laamon toimitusjohtajana.

Rakennustoimisto Laamon projektipäällikkö Viljami Hovi nimitetään 1.3.2022 Laamon KVR-päälliköksi. Hovi on työskennellyt Laamolla vuodesta 2019 ja on koulutukseltaan DI. Uusi rooli KVR-päällikkönä vaikuttaa innostavan haasteelliselta.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

AJANKOHTAISTA

Rakentamisen taito

Laadukas rakentaminen ei ole itsestäänselvyys. Se on vuosikymmenten kehityksen ja kasvun tulos – yrityksemme kestävä taidonnäyte. Kun laatu kohtaa luovuuden, tuloksena on ammattitaidolla rakennettuja tiloja ja koteja. Ne me allekirjoitamme reilusti omalle nimellämme. Se on laadun tunnus.