Ajankohtaista

Arjasmaa-yhtiöiden tiedotteet
ja Omalla nimellä -blogi.

Arjasmaa-yhtiöiden tiedotteet ja Omalla nimellä -blogi.

Arjasmaa-yhtiöiden tiedotteet ja Omalla nimellä -blogi.

Arjasmaa-yhtiöt katsoo tulevaisuuteen

Kaikki Arjasmaa-yhtiöihin kuuluvat yritykset – Rakennustoimisto Laamo Oy, Rakennusliike Kemppe Oy ja Rakennus Oy Isotalo – ovat avanneet uudet sivustonsa. Tavoitteenamme on esitellä jokainen tekijä yhtenäisellä käyttäjäkokemuksella ja tehdä oikean yhteystiedon tai sisällön löytämisestä vaivatonta.

Haluamme herättää kiinnostusta laadukkaaseen ja moderniin rakentamiseen sekä edelläkävijyyteen mm. teknologiassa, materiaaleissa ja muotoilussa. Julkaisemme säännöllisesti Omalla nimellä -blogissamme vierailevien kirjoittajien näkemyksiä ja mielipiteitä rakennusalan näkymistä, trendeistä ja kestävän rakentamisen vaatimuksista.

Arjasmaa-yhtiöt on erikoistunut rakentamaan esteettisiä ja toimivia tiloja, jotka kestävät aikaa ja silmää. Tulevaisuudessa haluamme olla suunnannäyttäjä laadukkaassa rakentamisessa. Se vaatii meiltä kokemuksen koulimaa osaamista, tietoa ja taitoa valita viisaasti ja toteuttaa järkevästi. Asiantuntemuksen ohella se edellyttää myös ammattiylpeää näkemystä: rohkeutta tehdä toisin ja kuitenkin nöyryyttä toimia luonnonvoimien ehdoilla, tulevaisuutta silmällä pitäen, reilusti ja aina ihmisiä varten.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

AJANKOHTAISTA

Rakentamisen taito

Laadukas rakentaminen ei ole itsestäänselvyys. Se on vuosikymmenten kehityksen ja kasvun tulos – yrityksemme kestävä taidonnäyte. Kun laatu kohtaa luovuuden, tuloksena on ammattitaidolla rakennettuja tiloja ja koteja. Ne me allekirjoitamme reilusti omalle nimellämme. Se on laadun tunnus.