Ajankohtaista

Arjasmaa-yhtiöiden tiedotteet
ja Omalla nimellä -blogi.

Arjasmaa-yhtiöiden tiedotteet ja Omalla nimellä -blogi.

Arjasmaa-yhtiöiden tiedotteet ja Omalla nimellä -blogi.

​Rakennusliike Kemppe Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi Lari Mallius

Rakennusliike Kemppe Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.3.2020 alkaen nykyinen tekninen johtaja Lari Mallius. Rakennusliike Kemppellä vuodesta 2018 työskennellyt Mallius on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja toiminut aiemmin mm. Rakennusliike Hartelassa hankekehityspäällikkönä ja Bo Properties Oy:n toimitusjohtajana.

Rakennusliike Kemppe on tunnettu vaativien kohteiden uudisrakentajana ja peruskorjaajana. Mallius luottaa tulevaisuudessakin Kemppen perinteikkääseen rakentamiseen ja laatuun. ”Uskon, että tinkimätön laatu on tulevaisuudessakin oikea tie kestävään ja pitkäikäiseen rakentamiseen”, kertoo Mallius. 

Yrityksen perustaja, toimitusjohtaja Risto Kemppe jatkaa yhtiön hallituksessa ja yrityksessä työpäällikön roolissa.

”Lari on monipuolinen osaaja, johon henkilökunta luottaa. Hän pystyy varmasti kehittämään yrityksen toimintaa ja voin hyvillä mielin jäädä hieman taustalle, neuvonantajan rooliin”,  jatkaa Kemppe.

Lisätiedot & ladattavat tiedostot löydät alkuperäisestä lehdistötiedotteesta ​Rakennusliike Kemppe Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi Lari Mallius

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

AJANKOHTAISTA

Rakentamisen taito

Laadukas rakentaminen ei ole itsestäänselvyys. Se on vuosikymmenten kehityksen ja kasvun tulos – yrityksemme kestävä taidonnäyte. Kun laatu kohtaa luovuuden, tuloksena on ammattitaidolla rakennettuja tiloja ja koteja. Ne me allekirjoitamme reilusti omalle nimellämme. Se on laadun tunnus.